10 ÅR MED ERIK OG KALLE

Dato
17. oktober 2020
Tid
12:00 - 13:00
Sted
Sola kulturhus

Erik Mogeno og hans kjekke buktalerkarakterer besøker Sola kulturhus.

10 år er gått siden Erik Mogeno kom på 2. plass i Norske Talenter, og bestemte seg for å leve av underholdning. For å markere dette har han satt sammenet stort jubileumsshow som skal spilles i hele landet i 2020.  

Dette showet har Erik jobbet med i over 1 år og vil bli en magisk, og ikke minst en humoristisk reise for hele familien.

Her kommer noen av Erik`s mest populære buktalerkarakterer. Blant annet den hypre, og litt nervøse Rotta Geir. Den pene og flotte strutsen Erna, Grinebiteren Kjell, og ikke minst den alltid populære og litt spydige kaninen Kalle. I tillegg til noen flere overraskelser. I tillegg til masse trylling, magi og publikumsmedvirkning som bare Erik kan gjøre det.  

Erik Mogeno er kjent for sin gode formidlingsevne til barna, og vi garanterer et show barna vil snakke om i ettertid. Dette er en familieforestilling av høy klasse, og inneholder også morsomheter for ungdom og voksne. Etter over 2000 forestillinger over hele landet de siste 10 årene har du kanskje opplevd ett eller flere av Erik sine
show tidligere.  

Dette showet er helt nytt for anledningen, og inneholder nummer du aldri har sett tidligere.  

Så bli med å feire Erik Mogeno`s 10 års jubileum som profesjonell artist.

Les mer om Erik Mogeno på www.erikmogeno.com

Arrangør: Erik Mogeno, i samarbeid med Sola kulturhus.

Arrangør

Sola kulturhus

Kontakt

Sola kulturhus