NY DATO: Tony and the Swing Blues

Dato
20. mars 2021
Tid
19:00 - 20:30
Sted
Sola kulturhus

«Back to the sixties»

Tony and the Swing Blues er et av Norges eldste band og ble startet i 1959 av bl.a. Tore Haugland. Gruppen gjorde stor suksess som «barnestjerner» både lokalt og i Oslo og London. Utover 60-tallet spilte de inn flere plater i Oslo og spilte 5 dager i uka til dans på bl.a. Atlantic Hotel. Besetningen har variert litt opp gjennom årene, men i dag er det 4 i besetning som har vært med med siden 60-tallet: «Tony»- Odd Egil Støldal, Sverre Kvam, Alf Carlsen og Bjørn Tjøstolvsen. Bandet tok opp tråden igjen i 2008 og har spilt inn 4-Cd´er i studio hos det nyeste medlemmet, Dag Øverland.

10. januar kan du se frem til en konsert med sanger du garantert kjenner, fra en tidsalder der gode melodier, dansbare rytmer og flott flerstemt sang preget popmusikken. 

Kveldens gjester er Jorunn Hodne og Dag Bjørnsen. 

Jorunn Hodne er en av distriktets mest spennende vokalister og har utforsket flere musikalske sjangre og gitt ut flere album med eget materiale. 

Dag Bjørnsen har også lang fartstid i det lokale musikkmiljøet og har vært vokalist i en rekke band, blant annet Bryne storband og Bønni band som han er en del av nå. 

Varighet: ca. 1 time og 30 minutter, ingen pause

Arrangør: Tony and the Swing Blues

Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.

Arrangør

Sola kulturhus
Telefon
51653460

Kontakt

Sola kulturhus