Fra tango til jazz

Dato
3. juni 2021
Tid
18:00 - 19:00
Sted
Sola ruinkyrkje

Duo Lutsoja/ Ala-Murr har sine røtter fra Estland. Jaak Lutsoja er en veldig anerkjent trekkspiller i sitt hjemland og sikkert kjent i Norge også etter sin deltakelse i Norske Talenter i høst 2019, verdsatt for sin unike stil og utrolige teknikk. Han føler seg komfortabel innen jazz, klassisk musikk, verdensmusikk og også fri improvisasjon. Jaak har også spilt inn flere CD-er, og hans debut album «Contrarian Grooving» ble valgt til European Jazz Radios ukens CD 2 ganger på rad. 

Kersti Ala-Murr er en klassisk skolert sanger som har bodd og jobbet i Norge de siste 24 årene. I tillegg til synging jobber hun som dirigent og pedagog. Dessuten har hun blitt tildelt mange forskjellige priser for sitt kulturelle bidrag. Selv om Kersti er en utmerket klassisk sopran, er hun også åpnet for alle slags forskjellige stiler og prosjekter. Hun har deltatt i en rekke jazz-, tango- og crossover-prosjekter og er ikke redd for å bryte grenser. 

De to setter opp sammen en unik klingende musikalsk duo der alt er mulig. Hver og en av dem har sin egen musikalsk bakgrunn og innflytelse med seg, og sammen finner de en måte å få det til å høres ut som en helhet. Du kan finne biter av klassisk, jazz og tradisjonell estisk og norsk musikk blandet med lydeffekter og improvisasjoner.

Varighet: ca 1 time 

Arrangør: Kersti Ala-Murr, i samarbeid med Sola kulturhus 

Arrangør

Sola kulturhus
Telefon
51653460

Kontakt

Sola kulturhus