Sirka Sirkus

lørdag 14. januar 2017, 18:00 - 21:30

Informasjon

En gang på 30 tallet var det et magisk sirkus som turnerte rundt i Europa. Sirka Sirkus het det og hadde alt hva et skikkelig sirkus skulle ha. Verdens sterkeste mann, den nydelige akrobaten, slangepiken, den skjeggete fruen som kunne spå i glasskulen sin, den eksotiske slangetemmeren, cabaretpiker, eksotiske dyr, flammeslukeren, den yndige sangeren, skarpskytteren og ikke minst et kompani av klovner. Alt rammet inn av et skikkelig storband.

Sirka Sirkus gir deg en skikkelig reise inn i et gammelt freakshow. Ikke bare den skinnende fasaden og alle smilene i manesjen, men også den skyggefulle baksiden av sirkuset. Burelle Calais, også kalt den slue slange, driver Sirka Sirkus som snor seg gjennom Europa. Under ham er mang en fortapt sjel. Sirkuset har på mange måter blitt en enkel måte å skjule Burelles egentlige geskjefter.

Selv om Julian for lengst har forlatt livet ved Sirka Sirkus, så vet han nå at han må tilbake, han vet at kun Burelle kan fortelle ham sannheten om hva som skjedde med Scarla. Hoppet hun virkelig i elven for å rømme fra Julian, eller ble hun hjulpet?

Musikalen er skrevet av Iren Førland og Peder Erga. Radarparet har jobbet sammen ved flere anledninger og bekrefter jærsk kreativitet i en svært verdslig pakke. Sirka Sirkus er en musikal med noe for enhver smak. Kjærlighet, lidenskap, hat og uløste gåter. Vi gir dere storslåtte sirkusnummer og nydelige øyeblikk. Med musikk, koreografi og dramatikk i herlig samspill gir vi deg en forestilling du bare må oppleve.

Vi har gruppetilbud dette året også, så kom å få en opplevelse med Jærske talenter.

Grupper mellom 10stk - 20stk får 10% rabatt, er dere mellom 20stk - 30stk får dere 20%rabatt, grupper på 30stk - 50stk får 30% rabatt og grupper på over 50stk får hele 40% rabatt på ordinær billett.

Gruppeprisene gjelder bedrifter, skoleklasser, lag og andre samlinger. Rabatten er regnet utifra ordinærbillettpris, ikke barn/student billetten.

Kontakt oss på 51 65 34 60 eller send oss en mail til post@solakulturhus.no for gruppebestilling. 

https://solakulturhus.no/program/vis/sirka-sirkus

Sted

Sola kulturhus
Kongshaugveien 32,  4050 Sola

Nettside: http://solakulturhus.no

Kontakt

Sola kulturhus
 

Tlf.: 51653460

E-post : post@solakulturhus.no

Nettside: http://solakulturhus.no

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk