Good Ol’ boys

fredag 24. mars 2017, 19:00 - 20:00

Informasjon

Arne Benoni er tilbake i Sola kulturhus og denne gangen har han med seg sin gode venn, Ottar Big Hand. Ottar feiret i 2015 50 år som artist og han kan se tilbake på høydepunkter slik som minnerike opptredener på Bluebird Café i Nashville, 2 Spellemannpriser og hederstitlene Æresslusk i Sulis og Ambassadør for Fauske kommune. Opplev dem sammen på scenen i Sola kulturhus!

De har holdt på så lenge vi kan huske. Etterspurte og folkekjære i hele Skandinavia er de Suliskongen og Lofotsheriffen. De er good ol' boys - trygge, hardføre, ramsalte karer med dype røtter i et dramatisk landskap av fjell og jord, hav og strie strømmer. Begge har enorm respekt for de nådeløse omgivelsene hvor kystfolk til alle tider klorte seg fast, trossa iskald storm, frådende regn og illsinte bølger, ofte med livet eller håpet som innsats.

Begge bærer i seg bevisstheten om under- og overjordiske skapninger, født av trolske naturkrefter som vilkårlig fordelte angst, skyld og fortvilelse med usvikelig sjenerøsitet.

Begge er oppvokst der mørketida gir liv til saftig bannskap og skrøner, udødelige myter og sviende lengsel. Begge har opplevd at det skimrende nordlyset våker ved drømmenes vogge og grav.

Hver for seg har de sett forbi storhavet, ut i verden. Hver for seg har de reist til Nashville og skapt ny norsk historie i countrymusikkens hjemland. Hver for seg har de delt sang og scene med sine egneidoler, de fremste amerikanske artistene i sjangere fra tradisjonell western til outlaw country rock. De har kryssa hverandres veier, gått et par av de samme stiene - men aldri samtidig. Ikke før nå.

Sammen utgjør Arne Benoni og Ottar Big Hand Johansen et kraftsenter på vår musikalske arena. Duetten "Good Ol' Boys" er lansert som single og video allerede ute. Full CD med tittelsporet + helt nyskrevne låter, slippes 1. februar 2017. Utgivelsen følges opp med landsomfattende kulturhus-turné i februar og mars. I tillegg gjester de festivaler og lokale markedsdager og arrangementer utover våren, sommeren og høsten 2017.

https://solakulturhus.no/program/vis/good-ol-boys

Sted

Sola kulturhus
Kongshaugveien 32,  4050 Sola

Nettside: http://solakulturhus.no

Kontakt

Sola kulturhus
 

Tlf.: 51653460

E-post : post@solakulturhus.no

Nettside: http://solakulturhus.no

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk