Julero

torsdag 7. desember 2017, 18:30 - 19:30

Informasjon

Vi ønsker å invitere deg til en julekonsert med refleksjon og varme i Sola ruinkyrkje. Julen er en tid hvor våre tanker går til våre nærmeste, både de som fremdeles er i livene våre og de som ikke lengre er blant oss. Det er også en tid hvor vi stiller de store spørsmålene: Hva vil det si å være et medmenneske? Hva er min plass på jorden? Vidar og Hanne tolker en blanding av kjente og litt mindre kjente julesanger i tillegg til et knippe egenkomponerte sanger, og setter det hele sammen med refleksjoner og historier fra egne og våre eldre generasjoners liv. 

Velkommen til et rolig avbrekk sammen med oss. 

Hanne Vasshus 
Utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet og under sangpedagogutdannelse er Hanne er en formidler som ønsker å røre i de store følelsene. Hun søker og tiltrekkes mot hele følelsesregisteret og formidlingen av det som etter hennes mening gjør mennesket til menneske. 2016 begynte på best mulig evne da Hanne ble utnevnt til Årets Stavangerkunstner av Stavanger kommune, og samme år ga hun ut sitt debutalbum «Oh, So Many Things».

Oppfølgeralbumet kommer i januar 2018.

Kultursjef Rolf Norås i Stavanger kommune uttalte blant annet ved utnevnelsen:
«Årets Stavangerkunstner er ualminnelig godt kvalifisert. Hun tilfredsstiller alle kriteriene. Hun har en utrolig vakker stemme som kommer til uttrykk innenfor flere ulike sjangre som jazz, viser, country eller gospel. Hun opptrer både alene og sammen med andre avhengig av hvilke prosjekter. Hun er en god formidler med et usedvanlig talent.»

Vidar K. Schanche
BA og MA i jazz fra Leeds College of Music. Schanche har siden 2008 vært bosatt i Stavanger hvor han er sterkt involvert i byens musikkscene. Schanche har jobbet/jobber med følgende band og artister: Morten Abel, Kitchen Orchestra, EGG3, Pocket Corner/Extended Corner, The Norwegians (Twin Peaks in Concert), Gunhild Seims "Story Water", Randi Tytingvåg, Athana/Schanche +++ 

Schanche jobber som frilansmusiker på fulltid, og har blitt tildelt blant annet Mølsterprisen, Sparebanken Vest Kunststipend og Stavanger kommunes Kunststipend. Schanche gjennomførte i 2015 bestillingsverket/priskonserten «Awakening» under årets Maijazz. Høsten 2016 var Vidar å finne på Rogaland Teater som musiker og skuespiller til Christian Eriksens teaterstykke «Nerdene» hvor han også komponerte musikken.

Arrangør: Hanne Vasshus og Vidar K. Schanche 

https://solakulturhus.no/program/vis/julero1

Sted

Sola ruinkyrkje
 

Kontakt

Sola kulturhus
 

Tlf.: 51653460

E-post : post@solakulturhus.no

Nettside: http://solakulturhus.no

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk