Tinsel Town

fredag 19. januar 2018, 18:30 - 20:45

Informasjon

Unge SPOR gir deg

Tinsel Town

Tinsel Town Hotel var en gang et vakker hotell, fylt med glam, glitter og stas. Et sted hvor fiffen samlet seg, og dramatikk var daglig kost. Midt i dette vandrer småbyjenta Nikki inn i resepsjonen med håp om hevn, lykke og stjernestatus. Hun fanger straks oppmerksomheten til hotellets eier, Greven. Han gir henne alt hun kunne drømt om… eller? Når Nikki velger en annen så bestemmer han seg for at om ikke han skal få henne, så skal ingen. Han låser hotellet og alle som hører til Tinsel Town Hotel i en evig loop. Hver dag fra den skjebnesvangre stunden i 1957 så våkner alle som er der til en dag helt lik som dagen før. De blir glemt av verden, og i sin uvitende tilværelse står de stille under Tinsel Town Hotel sitt tak.

De to unge og lovende venninnene Eik og Satch prøver virkelig å gjøre storbyen til sin. Men i Hollywoods ugjestmilde jungel så er ikke det så lett. En kveld havner de noe uheldig opp i stry, og mens de løper fra politiet så søker de ly i den nærmeste åpne døren de finner. Problemet er bare at når de snur seg igjen så er døren vekk. Hvor er døren? Hvor er de? Hva i all verden skal de gjøre nå?

Tinsel Town gir deg en gylden opplevelse. Skinnende fasader, vakre pin-ups og hemmeligheter i hver eneste vegg. Musikalen er skrevet av Iren Førland og Peder Erga. Radarparet har jobbet sammen ved flere anledninger og bekrefter jærsk kreativitet i en svært verdslig pakke. Tinsel Town er en musikal med noe for enhver smak. Kjærlighet, lidenskap, hevn, gåter og en smule magi. Vi gir dere storslåtte ”Broadway-numre" og nydelige øyeblikk. Med musikk, koreografi og dramatikk i herlig samspill gir vi deg en forestilling du bare må oppleve.

Musikalen har premiere 12. januar 2018 kl 18.30 i Sola kulturhus.

Arrangør: Unge SPOR 

https://solakulturhus.no/program/vis/tinsel-town

Sted

Sola kulturhus
Kongshaugveien 32,  4050 Sola

Nettside: http://solakulturhus.no

Kontakt

Sola kulturhus
 

Tlf.: 51653460

E-post : post@solakulturhus.no

Nettside: http://solakulturhus.no

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk