Festivalcruise: Tananger – Stavanger

Dato
26. juli 2018
Tid
7:30 - 12:00
Sted
Tananger

Sola kulturhus er stolt samarbeidspartner for Festivalcruise: Tananger – Stavanger 

Torsdag 26. juli seiler skutene som har vært i Tananger på Skutefesten videre til Stavanger for å være med på Tall Ships Races 2018. I den anledning kan du nå bli med som passasjer på strekningen Tananger – Stavanger. 

Få med deg den enestående opplevelsen det er å være med på en seilskute fra Tananger, rundt Tungenes og inn til en spektakulær ankomst i Stavanger havn. 

Oppmøte for passasjerer er senest 07.30 ved Tananger indre havn, nøyaktig tidspunkt vil bli formidlet 1 uke før seilas. Skutene vil være i Stavanger til klokken 12.00.

Billetten inkluderer bare en plass på en skute mellom Tananger og Stavanger. Transport til Tananger må den enkelte selv være ansvarlig for. Det er heller ikke inkludert servering i prisen, men de fleste skutene vil tilby salg av enkel mat og drikke om bord. 

***

OPPDATERING:

Det er nå bare noen få billetter igjen. Ved billettkjøp blir man automatisk plassert på skuta Gulden Leeuw

Det er oppmøte ved skuta, som vil ligge på moloen mot Melingholmen ytterst i Tananger indre havn, kl. 07.30 torsdag 26.juli. Husk å ta med utskrift av billettene da disse må vises ved ombordstigning.

Det er muligheter for de som ønsker det å kjøpe mat og drikke om bord og skuta aksepterer både norske penger (kontanter) og bankkort.

*** 

De skutene som vil bli benyttet er Artemis, Atyla, Gulden Leeuw og Sørlandet, alle flotte skuter!

Barn under 15 år må ha følge av en voksen. 

Dersom været blir slik at kapteinen finner det uansvarlig å ta med passasjerer kan seilasen avlyses på kort varsel. Billetten blir da refundert i sin helhet.

Lik gjerne arrangementssiden på facebook for å holde deg oppdatert: «Skutefest i Tananger havn – Tall Ships Races». 

Hvis dere er større grupper eller firmaer som ønsker å bestille, ta gjerne kontakt på post@solakulturhus.no. 

Arrangør: Sola kommune – kultur 

Arrangør

Sola kommune v/ kultur og fritid