Avslutter PCR-testing

Onsdag 29. juni er siste dag med PCR-testing ved kommunal teststasjon.

I over to år har teststasjonene i Stavanger vært åpne for å teste også innbyggere i Sola for koronavirus. 1. juli er det slutt med pinne i hals og nese her. Det betyr at onsdag 29. juni er siste sjanse for å få tatt PCR-test på kommunal stasjon.

Må oppsøke privat helseaktør etter 1. juli

Det er hovedsakelig innbyggere som vil ha testresultatet registrert i koronasertifikatet sitt som nå oppsøker teststasjonen.

Hvis du ønsker å registrere en test i koronasertifikatet ditt, må du kontakte privat helseaktør og bestille PCR-test der. Flere private tilbyr fortsatt koronatesting.

Kommune er forberedt på å kunne gjenoppta PCR-testing dersom smittesituasjonen skulle ta seg kraftig opp og nye smittevarianter kommer.

Hurtigtester fortsatt tilgjengelig

Sola kommune vil fortsatt dele ut hurtigtester.

Utleveringssted: Rådhuset i Sola, foajeen, Rådhusvegen 21, Sola sentrum
Åpningstid: kl. 08.00 - 15.30, mandag - fredag

Det er ikke lenger nødvendig å registrere positivt resultat av hurtigtest.

Gratis selvtester fra kommunen er ikke beregnet til  arbeidsgivere for testing av egne ansatte, av organisasjoner eller ved arrangementer.

Les mer: Symptomer? Trenger du å koronateste deg?