Kommunen vil høre fra deg

Derfor har vi opprettet en e-postadresse hvor du kan dele det du måtte ha på hjertet.

Klikk for stort bilde Elisabeth Tønnessen

Tiltakene mot koronaviruset er nå utvidet til å vare til over påske. Det er igjen presisert at vi i tillegg til god håndhygiene må holde god avstand til hverandre. Nå er det en meter ute og to meter inne som gjelder. Og ikke mer enn fem personer samlet.

Samtidig som vi skal holde avstand, er vi mer enn noen gang avhengig av hverandre. Du kan følge rådene fra myndighetene til punkt og prikke. Men hva om de rundt deg ikke tar dette på alvor?

Si fra på en fin måte
Når vi bryr oss om hverandre, gir vi også beskjed hvis vi ser noe vi reagerer på. Men det må selvsagt gjøres på en rolig og fin måte. Vi hører at det er mange som er frustrerte over at andre ikke følger retningslinjene.

Du kan også gi beskjed til kommunen
Vi vil gjerne høre fra deg hvis det er noe som vi i kommunen bør ta tak i, eller bare vite om. Send da e-post til ansvarforhverandre@sola.kommune.no

Det som blir sendt inn her blir tatt videre til riktig avdelingen i kommunen. Du vil få et svar mandag til fredag innenfor arbeidstid. Her kan du ikke få svar på helserelaterte spørsmål. Det må du ta direkte med fastlegen eller evt. legevakten.

Hvorfor gjør vi dette?
Vi vil gjerne vite mer om hvordan innbyggerne har det i denne situasjonen. Med denne e-postadressen vil vi ta temperaturen på kommunen. E-postadressen skal også være en enkel vei inn til oss når du som innbygger i Sola kommune ikke vet hvem du skal ta kontakt med i denne situasjonen.