Koronavaksinering i Sola

Innen uke 29 skal alle som har meldt at de ønsker koronavaksine i Sola kommune ha fått tilgang til å booke seg time.

Klikk for stort bilde

Vi får bekreftet konkret antall doser en til to uker i forveien. Tilgangen kan derfor endre seg, og vi legger ut flere doser fortløpende. Du kan logge inn så mange ganger du vil for å se ledige timer, men etter at du har bestilt første dose, kan du ikke endre tiden din.

Har du ikke fått SMS?

Dersom du ikke har mottatt SMS om at du har mulighet til å bestille tid, kan det være fordi du ikke har registrert at du ønsker koronavaksine i Sola kommune, eller fordi telefonen din har vært uten signal når vi har sendt ut SMS. Du kan likevel logge direkte inn i vårt bookingsystem og bestille en tid om ønskelig.

Du mottar også en SMS med bekreftelse på tiden du bestiller umiddelbart etterpå. Mottar du ikke denne, kan det være fordi du har registrert feil mobilnummer i vårt system. Da skal du i så fall ta kontakt med oss på e-post eller telefon, så endrer vi det og bekrefter tiden din.

Henvendelser til oss kan sendes til koronavaksine@sola.kommune.no eller på vår vaksinetelefon 912 42 857, som er bemannet mellom kl. 09.00 og 11.00 mandag til fredag.

Bestill tid så snart som mulig

Ut i fra leveransene og føringene vi får fra FHI, skal vaksinering med første dose fullføres i løpet av de neste fire ukene. Dersom du ønsker koronavaksine, skal du derfor bestille time så snart du har mulighet innen de neste par ukene. Dosene vi får levert fra og med slutten av august, vil deretter gå til andre dose.

Reserveliste for andre dose

Som følge av ferieavvikling og at mange allerede har fått første dose, har vi også opprettet en reserveliste for andre dose. Du kan føre deg opp på denne dersom du ønsker å bli fullvaksinert raskere og kan møte på kort varsel hvis vi har doser i overskudd. Det må gå minimum 21 dager mellom vaksinedosene. Får du to doser til kortere tid, kan det være koronasertifikatet ditt ikke blir gyldig.

Her registrerer du deg på reserveliste for dose to.

Vaksinering av barn og unge under 18 år

Helsemyndighetene anbefaler ikke at barn og unge under 18 år (født senere enn 2003) vaksineres nå. Barn 12-17 år kan likevel være aktuelle for vaksinering nå, dersom man har økt risiko for alvorlig forløp av covid-19. Vaksinering skal i så fall avklares med din fastlege, som kontakter kommunen. Foreldre skal samtykke til vaksinering når man ikke har fylt 16 år.