Nå kan du bestille en saksbehandler

booking - Klikk for stort bilde Kommunen jobber stadig med å forbedre arbeidsprosesser; jobbe smartere, ta i bruk ny teknologi og ikke minst være mer tilgjengelige for innbyggerne i Sola.

Vi har en klar målsetting om at innbyggerne skal kunne finne det de trenger på kommunens nettsider. Likevel er det noen saker hvor folk trenger individuell oppfølging. Det er for eksempel når man har spørsmål knyttet til byggesaker eller private skattespørsmål. Derfor kan du nå gå inn på nettsiden til Sola kommune og bestille time hos saksbehandler innenfor byggesak og skatt.

Mer forberedt og effektivt
I bestillingen vil du bli bedt om å dele opplysninger som gjør at saksbehandler kan forberede seg til møtet og finne frem relevante opplysninger i saken. Dette gjør at det blir effektive møter for begge parter. Innbyggerne skal slippe å sitte i telefonkø og bli satt over til ulike saksbehandlere uten å vite hvem de egentlig snakker med.

Slik gjør du
Har du spørsmål om byggesaker eller skatt som du vil diskutere med en saksbehandler, gå inn på sola.kommune.no, finn søkefeltet oppe til høyre og skriv «booking saksbehandler». Da kommer du til denne siden, her må du velge skatt eller byggesak, den saksbehandleren du ønsker å møte, og deretter trykker du på «reserver» under bildet.  Deretter forteller du om du ønsker å ha møtet på telefon eller å komme inn på rådhuset. Enkelt, ikke sant?