NM-veka starter på onsdag

NM-veka arrangeres 26.-30. juni 2019 i Stavangerregionen. På programmet står et mylder av spennende og annerledes idrettsgrener, og flere av arrangementene foregår i Sola. 

Motorcrosskjører - Klikk for stort bildeMotorcross på Bybergsanden motorcrossbane. Foto: Dag Oliver/relaxedsports.com via Norges Idrettsforbund

Dette er et gratis arrangement som gir deg muligheten til både å oppleve og selv prøve idretter vi ikke ser eller hører om så ofte ellers. 

Prøv sandbryting og roller-derby

I Stavanger kan du prøve deg på både padling i Badedammen, sandbryting i Geoparken og styrkeløft i Stavanger Idrettshall, for å nevne noe. På onsdag vil de fleste arrangementene foregå i Sandnes, og her blir det også mulighet til å teste ut idretter selv, som roller-derby, ryttersport og klatring.

I år har NM-veka også egen paracamp med fem idretter: judo, håndbak, rullestolrugby, el-innebandy og golf. 

Dette må du få med deg i Sola

NM-veka foregår på mange ulike steder i Stavangerregionen, også i Sola. Allerede på onsdag blir det finaler i pistol på 25 meter bane på Forus Sportssenter på Sola, og på Bybergsanden motorcrossbane blir det action med NM i speedcross på lørdag. 

Få med deg NM-veka i Sola på disse stedene:

  • Sola baseball (Baseball)
  • Forus sportssenter (Pistol 25 m bane)
  • Sola Golfklubb (Paragolf)
  • Toppform Sola (Squash)
  • Bybergsanden motorcrossbane (Speedcross)

NM-veka er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor. Deler av arrangementet sendes også på NRK. 

Her finner du mer informasjon og fullstendig program for NM-veka.