Ny aktivitetspark i sentrum – hva vil du at den skal inneholde?

Sola kommune skal etablere en aktivitetspark i Rådhusparken.
Rådhusparken

Rådhusparken er den grønne lungen bak rådhuset. Her skal det bli et mangfold av aktiviteter for alle aldersgrupper, og det skal være lav terskel for deltakelse. Etter planen skal aktivitetsparken allerede stå ferdig rundt neste sommer.

– Vi ønsker å skape en naturlig og sosial møteplass for alle, samtidig som vi oppmuntrer til aktivitet og positivt samvær. Vi trenger mer liv og røre i sentrum, sier prosjektleder, Helga Aareskjold Gjøse.

Vi ønsker innspill fra både store og små

Nå vil vi gjerne ha innspill til hva du ønsker at aktivitetsparken skal inneholde. Vi tar også kontakt med skoler og barnehager og for å høre hvordan barn og unge tenker rundt dette. Innspillene tar vi med oss videre i en designkonkurranse, sier Aareskjold Gjøse.

Slipp fantasien løs

I første omgang er alt lov, og det er ingen begrensninger til hva du kan ønske deg. Kanskje vil din ville idé lede til noe fantastisk?

Hvordan er din drømme-aktivitespark?

Felt merket med * må fylles ut