Ryddedugnad

Kommunen rydder gatene til 17. mai. Og lørdag kan du være med på kommunens ryddedugnad «La Sola skinne».

La Sola skinne 1 - Klikk for stort bilde – Vi starter nå med soping av de største kommunale veier og fortau i Sola kommune. Vi starter på Jåsund, jobber oss innover mot Røyneberg, og deretter mot Grannes, opplyser Arne Johnny Sandvik, driftsleder i Sola kommune.

Deretter vil sentrum, Varden, Skadberg og Forus tas fortløpende, legger han til.

Hålandsmarka og Tjeltaområde vil bli feiet på kveldstid.

La Sola skinne

Førstkommende lørdag 7. april arrangerer vi ryddedugnaden «La Sola skinne». Vi oppfordrer alle til å ta en runde med hekksaksa, særlig der hekken vokser ut på offentlig vei eller gangsti. Avfallet kan leveres gratis hos avdeling kommunalteknikk i Joavegen 46.

– Her vil det stå tre personer klare for å hjelpe. I tillegg tar vi imot malingsskvetter, oljerester, batterier og små el-artikler, sier Sandvik.

Driftslederen understreker at tv, vaskemaskiner, kjøleskap og lignende må leveres til elektroforretninger eller Ivar.