Sola kommune er helt med

HELT MED er et prosjekt som inkluderer personer med utviklingshemming i det ordinære arbeidslivet. Nå skal kommunen ansette en servicevert på rådhuset gjennom prosjektet.

En vinn-vinn situasjon

De fleste utviklingshemmede står i dag utenfor det ordinære arbeidslivet, men med litt tilrettelegging kan mange være i arbeid. Sola kommune vil bidra til å gi denne gruppen muligheten for å ta del i arbeidslivet. Arbeid er knyttet til livsglede, identitet, sosialisering, status og tilhørighet. For kommunens del vil en slik ansettelse bidra positivt til arbeidsmiljøet og økt produktivitet. Vi vet at mangfold og inkludering er en styrke, og vi vil være med å gjøre en forskjell.

Nå skal vi ansette en servicevert allerede etter påske, og håper det blir flere ledige stillinger etter hvert.

Er du vår nye servicevert, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å søke?

Sammen finner vi hvilke arbeidsoppgaver som passer best for deg og hvilke oppgaver du skal jobbe mest med. Du vil få god oppfølging og opplæring.
Det er HELT MED som skal ta seg av søknadsprosessen og lansere aktuelle kandidater til kommunen.

– Vi er stolte og gleder oss til å få en ny kollega på rådhuset, sier ordfører Tom Henning Slethei. En servicevert skal ta for eksempel ta imot gjester og følge dem til møterom, holde orden og rydde, ta ut av oppvaskmaskin, lage kaffe og hente post. Dette er viktige arbeidsoppgaver.

Les mer om stillingen og søk her.
Søknadsfristen er 11. april.

Her kan du lese mer HELT MED.