Takk til alle som kom på åpningsfesten!

Det ble helt fullt hus da kommunen arrangerte åpningsfest for nye Sola rådhus torsdag 13. februar.

Kake i rådhuskantinen - Klikk for stort bilde

Alle aldre møtte opp

Det var mye kjekt som skjedde på rådhuset under åpningsfesten torsdag ettermiddag. Flott underholdning, masse, masse kake og blide kommuneansatte og innbyggere sørget for god stemning. Svartnissen var selvsagt også på plass. Solabuer i alle aldre fylte rådhuset, både bittesmå babyer og representanter fra den eldre garde. Ekstra god gang ble det da Kapteinen, Tore Pang og Tøfl avsluttet festen ute på rådhusplassen.

Takk til alle som bidro

Takk til alle dere som kom og gjorde denne ettermiddagen til en minneverdig opplevelse. Og tusen takk til Sola brassband som ønsket alle besøkende velkommen utenfor inngangen, Sola kammerkor for nydelig sang, og elever og lærere fra Sola kulturskole for flotte kreative og musikalske innslag. Dere gjorde denne ettermiddagen til nettopp en fest!

Kom gjerne innom

Fikk du ikke med deg åpningsfesten? Kom gjerne innom i vår åpningstid, en dag det passer for deg. Du kan få en kaffekopp i foajéen og kikke litt på det nye huset, som er en arbeidsplass, men også innbyggernes hus.

Tom Henning og Svartnissen - Klikk for stort bilde
Tøfl - Klikk for stort bilde
Tore Pang - Klikk for stort bilde
Kapteinen - Klikk for stort bilde