Totalt tre smittetilfeller i Sola søndag

Søndag ble det registrert tre smittetilfeller. Vi ber også busspassasjerer på rute 7 om å være oppmerksomme på symptomer.

Klikk for stort bilde

Søndag ble det registrert totalt tre nye smittetilfeller. To av de smittede tilhører samme husstand, hvorav den ene er eleven på Sola ungdomsskole. Det tredje er en tilreisende fra Østlandet.

Kommuneoverlege Pernille Hegre Sørensen opplyser at smittesporing er gjennomført og alle nærkontakter er i karantene.

I forbindelse med helgens smittetilfeller, ber vi også busspassasjerer på rute 7, Skadberg – Stavanger, være oppmerksomme på eventuelle symptomer. Bussavgangene det gjelder er:
- Tirsdag 3. november med avgang kl. 15.01 fra Skadberg
- Onsdag 4. november med avgang kl. 14.01 fra Skadberg.

Denne saken ble først publisert med feil klokkeslett. Dette skyldes en intern feil hos oss. Vi beklager.

Ut fra de opplysningene vi har, er ingen på de nevnte bussene definerte som nærkontakter.

- Vi oppfordrer likevel passasjerer om å være oppmerksomme på egen helse. Ha lav terskel for å ta en test om du kjenner at du er syk. Symptomene kan være svært vage og milde, og dersom du er i tvil, ta en test, sier kommuneoverlegen.