Tredje vaksinedose til personer med alvorlig svekket immunforsvar

Slik gjør du hvis du tilhører aktuelle sykdomsgrupper som er anbefalt en tredje vaksinedose.

Sola tilbyr nå en tredje vaksinedose til personer som på grunn av alvorlig immunsvikt er anbefalt dette.

Les mer om hvilke pasientgrupper dette gjelder (fhi.no)

Personer som skal motta en tredje vaksinedose i Sola kommune kan vise frem e-resept, medikamentforpakning med dosering, eller notat fra spesialist som er hentet ut fra Helsenorge.no.

Her kan du se hvilke grupper som anbefales en tredje vaksinedose, og hvilke medisiner som gir anbefaling om ytterligere én vaksinedose (fhi.no).

Med dokumentasjonen på plass, kan du møte opp til drop-in-vaksineringene på Soltun (Fredtunvegen 21) i Solakrossen:

• Uke 39:  Onsdag 29. september 15.00 - 18.00.

Hvis du ønsker å bestille time for en tredjedose, kan du ta kontakt med Sola kommune på e-post til koronavaksine@sola.kommune.no. Du blir da raskt satt opp til vaksinetime.

Når du ankommer vaksinesenteret, enten du har time eller møter opp på drop-in uten timeavtale, viser du fram dokumentasjonen.