Turveg Hafrsfjord skrider fram

Arbeidet med å ferdigstille turvegen mellom Sørnesvågen og Joa starter i dag. I anleggsperioden vil deler av turvegen være stengt for ferdsel. Skilter på turveg Hafrsjord, anleggsområde - Klikk for stort bilde

Etter planen slipper både beitedyr og turgåere til på strekningen mellom Joa og Austerheimvegen til våren, men i de kommende ukene blir altså denne delen av turvegen stengt.  

Klikk for stort bildeProsjektleder Gudrid DahlProsjektleder Gudrid Dahl gleder seg til å kunne vise hvor fint det blir i området. Hun møter ofte turgåere som er begeistret for turvegen.

– Alle er spente på hvordan det blir til slutt og ser fram til videre forlengelse til Sømmevågen. Det er kjekt å se at så mange allerede har tatt i bruk turvegen, sier prosjektlederen og understreker samtidig:

– Det er viktig at alle respekterer skiltene og ikke utsetter seg for fare ved å gå forbi sperringene hvor anleggsarbeidet pågår. 

 

Avsperret område av turvegen - Klikk for stort bildeAlternativ rute
Det er fortsatt mulig å gå, jogge eller sykle mellom Ormen Lange og Austerheimvegen, men også her vil det tidvis bli stengt på grunn av anleggsarbeid denne våren.

Fra Joa-siden kan turgåere nå legge ruta om Joavegen til Austerheimvegen og fortsette på turvegen herfra til Ormen Lange.