Valget 2017 - Forhåndsstem fra 10. august

Valg 2017
Fra 10. august til 8. september kan du forhåndsstemme i Norge i hvilken som helst kommune i landet.

Husk å ta med legitimasjon! Det er ikke nødvendig å ta med valgkort, men det forenkler valgfunksjonærenes arbeid dersom du tar det med, og det går raskere for deg å stemme.

Dersom du stemmer i en annen kommune må du husk at stemmen må rekke å nå frem til hjemkommunen din innen valgdagen. Du bør derfor være ute i god tid.

Du kan ikke stemme på valgdagen dersom du har forhåndsstemt. Du kan heller ikke forhåndsstemme flere ganger.

Forhåndsstemming i Sola

I Sola kan du forhåndsstemme på følgende steder fra og med 10. august til og med 8. september
kl. 16:00:

Sola folkebibliotek, Sola kulturhus, Kongshaugvegen 32

Mandag - lørdag i bibliotekets åpningstider

Tananger bibliotek, Tanangerhallen, Tananger ring 46
Mandag - lørdag i bibliotekets åpningstider

Se her for samlet informasjon om valget, informasjon vil oppdateres fortløpende.