Velkommen til fjells, Sola-familier

I samarbeid med Stavanger turistforening, inviterer vi familier i Sola til å bli med på en uforglemmelig sommerferie på Ådneram turisthytte i Sirdal i uke 28 (8.-11.juli) eller i uke 29 (15.-18.juli). 

Klikk for stort bilde

Det legges opp til mange kjekke aktiviteter, fine turer og selvsagt mye lek og moro for store og små. Vi har allerede booket én dag på Sirdal Huskyfarm der du kan prøve deg på hundekjøring, kanopadling og bueskyting. 

Hytta som har plass til 56 personer, ligger i flotte omgivelser og er svært godt egnet for barnefamilier. Hver familie får eget soverom i hytten, men deler kjøkken, bad og stue med de andre familiene. Egenandelen for ferieturen er 1000 kroner per person og inkluderer fellestransport med buss, opphold på hytta, aktiviteter og måltider. Det er mulig å søke redusert egenandel ved behov.

Familiene er selv med å planlegger ferieturen
Én foresatt fra hver familie må delta på planleggingsmøter i forkant av turen. Dette er en fin mulighet til å bli kjent mens dere sammen bestemmer innhold for ferien, planlegger meny, finner på aktiviteter og ordner med andre praktiske ting. 

Helt fersk i friluftsliv?
Stavanger turistforening tilbyr gratis ferskingkurs i grunnleggende friluftsliv for de som ønsker å stille litt forberedt til ferieturen.

Her finner du mer informasjon og påmelding
Påmelding er bindende.