Vinnere - Park(ing)Day 2017!

Vi har trukket vinnere av instagramkonkurransen og beste park på årets Park(ing)Day 2017.

Sola sentrum badet i solstråler, flotte parker, smilende mennesker og nydelig mat under årets Park(ing) Day og Sola smaksfest, lørdag 16. september.

Dagen bragte med seg to konkurranser som vi nå har trukket vinnere i. Vinnerne blir kontaktet over helgen.

Instagramkonkurranse

Den heldige vinneren av instagramkonkurranser på årets Park(ing)Day er @kristinelise25
Vi gratulerer med en flunkende ny el-sykkel til en verdi av 12 000 kr!

Beste park

Prisen for årets beste park i Solakrossen går til Solabladet.

Solabladet, ved Amalie Kivijärvi, har på en kreativ måte greid å gjenspeile budskapet med Park(ing)Day, nemlig å synliggjøre behovet for gode møteplasser i sentrum, samt å skape debatt rundt bruken av det offentlige rom. Gjenbruken av en gammel campingvogn som en park var en stilig og egenartet måte å gjenspeile budskapet til Park(ing)Day på. For dette kåres Solabladet til vinner av beste park.

Vinneren overtar vandrepokalen som i fjor gikk til Alba Rogaland. Nytt for i år er at de også mottar et gavekort (av fritt valg) til bruk i Sola til en verdi av 3000 kr.

2. plass

Nytt for i år er også kåring av en andreplass. Den går til Sola kommunes virksomhet Fritid v/ FeelGood.

Feel good har stått på med diverse aktiviteter og tilstelninger for å tiltrekke seg ungdommer til Solakrossen denne dagen. Det har de i stor grad lyktes med, og for dette tildeles de andreplassen.

De mottar et gavekort (av fritt valg) til bruk i Sola, til en verdi av 2000 kr.

Takk for i år

Vi ønsker å gratulere alle vinnerne, takke alle organisasjoner for gode bidrag til årets Park(ing) Day og takke alle som tok seg turen til Solakrossen og gjorde dagen til en kjempesuksess.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen tilbake neste år!

Klikk for stort bildeSolabladet og Amalie i sin campingvogn under Park(ing) day 2017

Klikk for stort bildeFra virksomhet fritid (FeelGood) sin park