FeelGood Ungdomshus

Korona-tilpasset tilbud

Fra mandag 18.mai åpnes det for aktiviteter, men i tråd med gjeldende smittevernregler:

  • Tirsdag på Tananger
  • Onsdag Dysjaland
  • Torsdag Sola

Kl. 14 til 16 er det kurs eller aktivitet med påmelding, mens fra kl. 16 til 18 er det felles arrangementer uten påmelding. 

Følg med på Facebook, Instagram og Snapchat (feelgoodung) for å få med deg hva som skjer på FeelGood.

Ungdomsarbeiderne på FeelGood er på jobb alle dager på digitale kanaler. Vi har åpnet et digitalt ungdomshus på discord hvor det fins mange spennende rom hvor ungdom kan møte både hverandre og de voksne. Her vil det f.eks være muligheter for å spille musikk sammen, game, se på film sammen og være med på konkurranser og utfordringer. Bli med oss på discord her!

Vi har også ukentlige livesendinger hver onsdag, med mye moro.

Hva tilbyr vi?

FeelGood Ungdomshus er Sola kommunes breddetilbud til ungdom i kommunen. Vi har tre ungdomshus, i Dysjalandshallen, på Tananger ungdomsskole og på Sola kulturhus. Her møter ungdommen trygge voksne og kjekke ungdommer. 

Vi har åpent tilbud på ettermiddagene i uka, og spesielle arrangement i helger. For oppdatert oversikt over åpningstider og aktiviteter, se Facebook-sidene våre.

Hvem kan benytte seg av tilbudet?

Målgruppa er ungdom fra 8. klasse og eldre. Alle arrangement er rusfrie.

Følg oss på Facebook, Snapchat og Instagram med oppdatert informasjon og fortløpende publisering av aktuelle arrangement.

Les med på våre nettsider her.

Bursdagsfeiring

Du kan låne Feelgood ungdomshus i Tananger og Dysjaland til bursdagsfeiring. Her kan du lese mer og finne når lokalet er ledig.

Kontaktinfo

FeelGood
Tlf: 98905261
Birgit Øxnevad Frost
Avdelingsleder
Mob: 982 96 832