Kulturskolen åpner igjen snart!

Klikk for stort bilde Vi ser fram til en trygg og god gjenåpning av kulturskolen og har gleden av å kunne fortelle at det nærmer seg! På bakgrunn av de råd kulturskolen har fått fra nasjonale myndigheter, og gjennom dialog med kommunens smittevernledelse vil en gradvis gjenåpning starte slik:

Mandag 18. mai: Individuell sang- og musikkundervisning som er lokalisert i kulturskolens faste lokaler i Sola kulturhus.

Mandag 25. mai: Gruppeundervisning (musikk, dans, teater og visuell kunst), samt desentraliserte undervisningstilbud så langt smittevernbestemmelser tillater det.

MERK! Elever/foresatte vil i midten av neste uke få nærmere informasjon om undervisningen som gjelder den enkelte elev, samt viktig informasjon om smitteverntiltak.