Sommer i Sola - gratis sommerskole

Bli med på kjekke kulturskoleaktiviteter innen musikk, dans, teater og visuell kunst i "Kultur i Sola" som en del av "Sommer i Sola" i sommer! Klikk for stort bilde

I år arrangerer Sola kommune gratis sommerskole for alle barn og unge i Sola kommune, kalt "Sommer i Sola". Sommerskolen "Kultur i Sola" er et samarbeid mellom fritid og kulturskolen hvor du kan holde på med enten dans, musikk, teater eller visuell kunst gjennom en hel uke. Det blir også andre aktiviteter, lek, kjekt og sosialt med andre på samme alder.

På slutten av uken får dere mulighet til å vise det dere har lært – men det viktigste er å ha det gøy og skape noe sammen!

Les mer om de forskjellige aktivitetene du kan melde deg på for de ulike aldersgruppene - og alle de andre kjekke sommertilbudene her.