Informasjon til foresatte

 Barnehagene har vært stengt siden 12.03, og de ansatte har behov for å samordne seg og legge til rette for videre drift. 

Planleggingsdag 14.4. 

Planleggingsdagen 14.04 avholdes som planlagt, både dersom barnehagene åpnes helt/delvis i løpet av dagene etter påskeferien og dersom barnehagene fortsatt skal holde stengt.

Vi går snart inn i påsketiden, og mange har gledet seg til ferie og tid sammen med familien. Kanskje hadde dere planlagt en reise eller en tur til fjells. Denne påsken blir litt annerledes for oss alle. Vi må fremdeles gjøre det vi kan for å unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil eller være sammen på den måten vi ellers er vant til. Dette kan kreve mye av oss. Vi lever ulike liv og har forskjellige bosituasjoner. For noen av oss kan denne perioden kjennes ekstra utfordrende og vanskelig, noe som også kan prege hverdagen og stemningen hjemme. Barna våre er svært sensitive for hvordan omsorgspersonene rundt dem har det. Barn trenger imøtekommende, forståelsesfulle og kloke voksne som kan trygge de og være tilstede. Dette er ingen enkel oppgave når vi selv kjenner på bekymring og stress over at livet må leves på en litt annen måte for en periode.

Trenger du noen å snakke med? Da kan du ta kontakt med oss.

Vi bryr oss!

Tjelta barnehage

Virksomhetsleder: Jeanette Kolnes Jekteberg.  

Telefon: 99254288

e-post: jeanette.kolnes.jekteberg@sola.kommune.no

Mental helse har flere telefonnummer du kan ringe:

1. Hjelpetelefonen: 116 123

2. Foreldresupport: 116 123 (tast 2)

3. Arbeidslivstelefonen: 22 56 67 00

https://mentalhelse.no/

Alarmtelefonen for Barn og Unge – 116 111 ·

Alle barn kan ringe 116 111 når de har det vondt, vanskelig eller føler at de trenger hjelp. Også for voksne som er bekymret for barn og unge.

Pga. Koronasituasjonen er denne telefonen døgnåpen

Barnevernvakta tlf. 51 89 91 67 / 51 89 90 00 er barnevernets akuttberedskap når barnevernstjenesten har stengt og holder da til på politistasjonen. Hovedoppgaven er å hjelpe barn og familier i krise som trenger rask hjelp.