Aktuelt

 • 16.08.2019

  Oppstart i barnehage  Nytt barnehageår er i gang. Planer legges og nye barn og foreldre kommer til barnehagen etter ferien eller for aller første gang. Gode rutiner for tilvenning og oppstart er grunnleggende for at den første tiden i barnehagen skal bli en god opplevelse for alle. I noen møter trenger personalet å forberede seg litt ekstra for å gi alle som kommer til barnehagen mulighet til å forstå og gjøre seg forstått. På NAFO sine sider finner du flere tips og lenker til oversatt materiale som kan gi god hjelp i arbeidet.

   
 • 06.06.2019 Nettstedet barnebøker

  Barnebøker for Norge

  Barnebøker for Norge er utviklet for lærere og foreldre og gjør 40 fortellinger fra African Storybook tilgjengelige på bokmål og nynorsk, samt de største innvandrings- og flyktningspråkene i Norge. Noen språk har lydinnspillinger.

  Dette er en nettside du kan bruke for å lese fortellinger, høre på fortellinger, laste ned fortellinger.   
 • 03.12.2018

  NAFO - konferanse 2018

  NAFO konferansen 2018 ble avholdt på Oslo Met 19. og 20. november. Temaet for konferanse var "Mangfold i barnehage og skole". Første del av dagen inneholdt plenumsforedrag for alle deltakerne. Etter lunsj delte deltakerne seg i egne sesjoner for skole og barnehage. Du finner presentasjonene fra innleggene her. Opptak av plenumsforedragene og skole-sesjonen finner du her.