Visuell kunst

Visuell kunst kan være både tegning, maling, skulptur og grafikk, og er perfekt for deg som liker å skape og være kreativ.

Hva gjør vi på timen?

Elevene får undervisning i mange ulike teknikker. Vi lærer om hvordan vi bruker streker i tegning, og om hvordan fargene spiller sammen. Vi lærer også om grunnleggende teknikker for å skape rom i bilder, som perspektiv og skygge. Ulike trykketeknikker og skulptur vil også være en del av undervisningen.

Elevene vil også få mulighet til å vise fram det de har laget på ulike utstillinger, og i sammenheng med kulturskolens arrangementer.

Hvordan er undervisningen organisert?

Undervisningen foregår i grupper i våre lokaler i tidligere Skjalgstova barnehage, kalt Studio S. Elevene jobber både individuelt og samarbeider om oppgaver, og deltar på større prosjekter sammen med elever fra andre fag på kulturskolen.

Hva trenger du?

Du trenger ingenting for å melde deg på Visuell kunst, men det legges til en liten ekstra kostnad for materialer til dette faget. Vi tilbyr undervisning i visuell kunst i to aldersgrupper: 2.-5. klasse, og 6.-10. klasse.

Fagplan visuell kunst (PDF, 592 kB)