Aktiviteter på ungdomshusene

Dagene på Feelgood er en god mix av planlagte aktiviteter og ting som dukker opp i øyeblikket.

Vi legger ut informasjon om planlagte aktiviteter i kalenderen vår, og informerer fortløpende på sosiale medier om det som skjer.  

Her er en oversikt over noe av aktivitetene våre. Trykk deg videre for mer informasjon. 

Trykk her hvis du ønsker et styrket fritidsklubb tilbud, hvor du får litt ekstra oppfølging

FeelGood-crew og FeelGood-styret 

FeelGood er ungdommenes hus, og det er viktig for alle at ungdommen selv er med og bestemmer både hva vi skal gjøre og hvordan lokalene skal se ut. Alle som vil kan bli med i de ulike crew’ene.  

Lyd, lys, scene

Vi har mye bra utstyr og folk med kompetanse som kan lære deg alt fra å rigge til LAN, lage konsert eller være DJ. Ungdommene som er interessert kan være med i tekniske crew. De som tar DJ-kurs kan få mulighet til betalte oppdrag.  

Musikk 

  • På Tananger og Sola er det rigget til bandrom og gode muligheter for å finne noen å spille med.  
  • På Sola er det studio med opptaksmuligheter og diverse programvare for musikkproduksjon 
  • Ta kontakt med @Fredrik dersom du ønsker mer info om utstyr og muligheter. 

Kunst og design  

På kunst og design-fronten er det bare kreativiteten som setter begrensninger.  

Media - Film, foto, podcast 

Eget rom på FeelGood Tananger, og muligheter også andre steder – dersom DU ønsker det. 

Gaming

Gaming er kult og viktig, og vi har mye bra utstyr på FeelGood. Og ikke minst er det mange andre å spille sammen med. I høst- og vinterferie pleier vi å arrangere gratis LAN for FeelGood-ungdom. På vanlige klubbkvelder rigger vi ofte til flerspiller-spill, men har også tilgang til mange andre spill for aldersgruppen. 

Barista, kafédrift 

Kaféen er det stedet der alle møtes. Her er det sitteplasser og det serveres gratis mat og selges kioskvarer.  Vi vil aller helst at ungdommen selv skal stå i kafeen, og vi gjennomfører baristakurs og opplæring på kassa. FeelGood milkshakes er også veldig populært. 

Andre aktiviteter

  • Aktivitetene på klubben varierer fra år til år og fra sted til sted. Vi prøver i størst mulig grad å tilby det ungdommene ønsker.  
  • Vi drar gjerne ut! På fisketur, surfer på Hellestø eller tar en runde med frisbee-bingo. 
  • Dans er alltid spennende, og innimellom har vi grupper som danser i lokalene våre. Vi arrangerer også danse-workshops i neon helger 

Disko og større arrangement

Av og til er det skikkelig gøy å møtes mange, og gjøre noe litt annet enn det man gjør til vanlig. En fredag i måneden, sånn omtrent, er det disko på FeelGood. Neonparty, skumparty eller et annet tema. Arrangørcrewene leder an, og vi voksne hjelper til. Andre ganger er det film-kveld, cosplay eller noe annet kjekt. 

UKM Sola er en stor fest fra start til slutt. Målet er å samle ungdom som har lyst til å vise frem noe de holder på med, eller som har lyst til bidra i arrangementet på en annen måte. 

Actionpack og andre ferietilbud 

Alle arrangement er rusfrie.