Flere Farger

Tor Høyvik, BT

Flere farger høsten 2023

Første prosjektfase i Flere Farger Sola 2023 går mot slutten. Denne våren har vi jobbet sammen med barn og unge i hele Sola. Så langt i prosjektet har vi totalt møtt over 150 flotte deltagere i alderen 10 – 25 år.

Fra høsten 2023 blir det faste øvinger hvor vi sammen skal lage den store Flere Farger Sola forestillingen! Det blir skoleforestillinger og kveldsforestillinger på hovedscenen på Sola Kulturhus i uke 40.

Hvem kan delta?

4. klasse og oppover (25 år). 

Tilbudet er gratis! 

Hvor og når er øvingene?

Fra høsten 2023 vil øvingene foregå i lokaler på Kjerrberget Ungdomsskole.

Tidspunkt: Onsdager kl. 16.00 – 18.00

Første åpne øving er 23. august.

Det vil være faste øvinger hver onsdag i uke 34 til og med uke 40. Det legges også opp til noen helgeøvinger ila høsten og ekstra øvinger i oppkjøringen til forestillingene.

Den første øvingen er åpen for alle, etter dette jobber vi produksjonsrettet og er avhengige at alle deltagerne stiller på alle øvingene.

Velkommen til første øving onsdag 23. august!

Hva er Flere Farger Sola?

Liker du å danse? Synge? Stå på scenen? Da vil vi treffe deg!

Flere Farger Sola er et nytt og spennende kulturprosjekt for barn og unge i kommunen hvor vi ønsker å lære sanger og danser fra hele verden. 

På disse møteplassene blir vi kjent med hverandres kulturer og tradisjoner. Vi deler og lærer sanger og danser fra hverandres oppvekst som har gitt gode minner og som vi er glad i. Det kreves ikke at man kan synge, spille eller danse på forhånd.

Sangene og dansene vi lærer av hverandre vil vi sette sammen til en stor og fargerik festforestilling i hovedsalen på Sola kulturhus høsten 2023. Vi ønsker å skape begeistring, stolthet og bevissthet om det fantastiske mangfoldet vi har i Sola.

Er dette noe du har lyst å være med på? Kom og bli med!

Peder Graham Guttormsen

 

Vil du vite mer?

Du kan lese mer om Flere Farger, som er en del av del av det multikulturelle barne- og ungdomsprosjektet "Fargespill" som oppstod i Bergen i 2004 – HER 

 

 

Har du spørsmål kan du kontakte

flerefargersola@sola.kommune.no 

Telefon: 45444806 (Silje Helland, prosjektleder).