Møteplassen fredag 19. januar

Velkommen til Møteplassen fredag 19. januar i Loungen på Sola kulturhus kl. 18.00-20.30. Møteplassen er for alle elever fra 7. klasse og oppover.  Denne gangen har Møteplassen litt ekstra fokus på UKM. 

Velkommen til Møteplassen! I samarbeid med Sola Kulturskole og FeelGood Ungdomshus arrangeres det en kjekk kveld med sosiale aktiviteter og åpen scene. Det blir også servert mat og snacs. Under denne kvelden blir det også litt ekstra fokus på UKM 2024 - så er du interessert og vil høre mer om UKM så er dette en ypperlig mulighet å treffe flere andre interesserte. Ønsker du å fremføre noe på scenen, en dans, en sang, med et instrument, så er scenen din! Arrangementet starter kl. 18 i Kulturkaféen på Sola Kulturhus. Det er åpent for ungdommer fra 7. klasse og oppover.  Trykk her for å melde deg på.

Etterpå blir det Neon Disco nede på FeelGood Sola klubben - som starter kl. 20 og er  gratis og åpent for ungdommer fra 8. klasse. Les om Neon Disco her: https://www.sola.kommune.no/Kalender/CalendarEvent.aspx?Id=3090&lang=1&MId1=5489