Vi har ledige plasser på flere av våre grupper på teater, dans, musikkarusell og visuell kunst. Trykk på "les mer" for å se hvilke grupper, dager og tidspunkt det gjelder. Registrer deg på ventelisten her, eller ring oss på 51 65 34 61 for å melde deg inn. Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe. Første mann til mølla!

 

 

Vi ønsker nye og tidligere elever hjertelig velkommen til et nytt semester på kulturskolen. Vi gleder oss til å treffe dere alle sammen! 

Nytt for i år er at noen grupper har undervisningsoppstart uken etter skolestart, uke 35. Dette gjelder følgende fag: dans, teater, visuell kunst, kor, orkester, helårsbasert musikklek og musikkarusell. 

Alle andre fag har undervisningsoppstart som vanlig i uke 34. 

 

 

En feil i administrasjonsprogrammet vårt har ført til at elever på akustisk gitar har fått oppgitt slagverk som instrument. Vi beklager dette, og jobber med å rette opp feilen. Alle elever som har fått plass på akustisk gitar, og som har spilt dette tidligere, skal selvfølgelig få undervisning på dette instrumentet. 

 

 

Er du glad i å danse og bevege på deg, og har lyst til å utvikle kroppsbevissthet, kreativitet og formidling på spennende og gøy måte? Da er du hjertelig velkommen til danseundervisning hos oss!