Vi ønsker alle våre elever, og spesielt dere som er nye hjertelig velkommen til et nytt kulturskoleår! 

Elever på individuell musikkundervisning starter opp i uke 34, mens elever på gruppeaktiviteter i musikk (orkester, kor, messingensemble og band) starter opp i uke 35.

Teater, dans og visuell kunst starter også opp i uke 35.

 Du vil motta informasjon fra din lærer om oppmøtetidspunkt og hvor undervisningen foregår. 

  Kulturskolen ønsker alle våre elever en riktig god sommer! Vi gleder oss til å ønske nye og gamle elever velkommen til et nytt skoleår i august. Oppstart for instrumentalundervisning blir i uke 34, mens gruppeundervisning starter opp i uke 35.

   Fra høsten 2020 har vi gleden av å tilby dansetimer i hip hop som et nytt dansetilbud for skoleåret 2020/2021 med dansepedagog Stine Lyngås. Stine har lang erfaring innen hip hop, og gleder seg til å inspirere og videreformidle denne stilen til elever på Sola kulturskole.

  Det er ikke for sent å søke elevplass på kulturskolen for høsten 2020! Jo tidligere du søker, større sjanse har du for å få plass på det tilbudet du ønsker!🌟 Minner også om at alle elever som ønsker å beholde plassen sin på kulturskolen eller ventelisten må huske å re-registrere seg innen 1. juni. Trykk her for å søke plass eller re-registrere. 

   Vi ser fram til en trygg og god gjenåpning av kulturskolen og har gleden av å kunne fortelle at det nærmer seg! På bakgrunn av de råd kulturskolen har fått fra nasjonale myndigheter, og gjennom dialog med kommunens smittevernledelse vil en gradvis gjenåpning starte slik:

  Vi har nå fått smittevernveileder fra Norsk kulturskoleråd og er i gang med planlegging av kulturskolens gjenåpning. For at den skal bli så trygg og god som mulig vil det bli en gradvis gjenåpningsfase der hensynet til smittevernfaglig forsvarlig drift av kulturskolen vil gå foran.  

  Undervisningen på kulturskolen vil foreløpig fortsette som alternativ undervisning på digitale plattformer, og vi gjør vårt beste for å lage et best mulig tilbud til våre elever i denne unntakstilstanden. Kulturskolene har foreløpig blitt rådet til å avvente åpning til alle trinn på grunnskolen er åpnet igjen, og vi ser på muligheter og følger med på retningslinjer for om noe åpning av undervisning før sommeren er mulig på en trygg og forsvarlig måte. 

  Kulturskolens lokaler er som dere vet stengt inntil videre, men vi gjør det vi kan for å følge opp våre elever hjemmefra. Det vil derfor bli lagt opp til et alternativ undervisningsopplegg som elever kan følge hjemmefra, og som lærer vil følge opp digitalt. Alle elever og grupper vil bli kontaktet av lærer med informasjon om hvordan dette vil foregå på deres fag og disiplin i løpet av uke 12.  

  Sola kulturskole avlyser all aktivitet, undervisning, konserter og forestillinger fra i dag 12.03 og frem til påske.

  Dette på grunn av den usikre situasjonen rundt spredning av koronaviruset.

  Vi syns selvfølgelig dette er veldig synd, men håper på forståelse. Vi følger situasjonen og vil komme med oppdatert informasjon når vi vet mer. 

  Fra 20.-26. januar er det prosjektuke for alle slagverkelever på Sola kulturskole. Prosjektuken avsluttes med en festkonsert søndag 26. januar kl. 17.00 i hovedsalen på Sola kulturhus. Se her for mer informasjon om konserten og billetter.