Fra 20.-26. januar er det prosjektuke for alle slagverkelever på Sola kulturskole. Prosjektuken avsluttes med en festkonsert søndag 26. januar kl. 17.00 i hovedsalen på Sola kulturhus. Se her for mer informasjon om konserten og billetter.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Våren 2020 har kulturskolen gleden av å invitere interesserte elever fra 7. klasse og oppover til å melde seg på et 12 ukers musikalprosjekt. Det vil jobbes mot å sette opp et gjennomført musikalnummer som skal framføres på hovedscenen lørdag 25. april. 

 I uke 41 er det høstferie på kulturskolen, og ingen undervisning. Vi ønsker alle våre elever en riktig god høstferie, og velkommen tilbake neste uke! 

Vi ønsker nye og tidligere elever hjertelig velkommen til et nytt semester på kulturskolen. Vi gleder oss til å treffe dere alle sammen! 

Nytt for i år er at noen grupper har undervisningsoppstart uken etter skolestart, uke 35. Dette gjelder følgende fag: dans, teater, visuell kunst, kor, orkester, helårsbasert musikklek og musikkarusell. 

Alle andre fag har undervisningsoppstart som vanlig i uke 34. 

 

 

Er du glad i å danse og bevege på deg, og har lyst til å utvikle kroppsbevissthet, kreativitet og formidling på spennende og gøy måte? Da er du hjertelig velkommen til danseundervisning hos oss!