Vi har ledige plasser på følgende fag: 
 

Bli med på kjekke kulturskoleaktiviteter innen musikk, dans, teater og visuell kunst i "Kultur i Sola" som en del av "Sommer i Sola" i sommer!  

De neste to ukene kommer vi til å publisere digitale innblikk fra hverdagen på kulturskolen. Følg Sola kulturskole på facebook og instagram når kulturskolen åpner dørene – digitalt!  

I uke 9 er det vinterferie og ingen undervisning. 
Vi ønsker alle våre elever en riktig god vinterferie og velkommen tilbake neste uke :-) 

Kulturskolen er i gang med fysisk undervisning igjen fra i dag, fredag 22.01! 

Kjære elever og foresatte, 

All fysisk undervisning er avlyst og foregår som alternativ undervisning/hjemmeoppgaver til og med tirsdag 19.01. 

 

Kjære elever/foresatte, 

Godt nyttår! Vi håper alle har hatt en fin juleferie. Pga. smittesituasjonen må vi dessverre starte året på en litt annen måte enn vi hadde håpet på.   

Det ble den 31.12.2020 innført nye lokale forskrifter og søndag 03.01.2021 ble det også innført nye nasjonale smitteverntiltak. 

Ett av de nye tiltakspunktene har følgende ordlyd: 

Alle organiserte fritidsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/kohorter. 

På bakgrunn av dette utgår all ordinær undervisning (fysisk oppmøte) fram til 18. januar. Alle elever/foresatte vil imidlertid bli kontaktet av lærer med tilbud om alternativ undervisning og hjemmeoppgaver i denne perioden.