Kjære elever/foresatte, 

Godt nyttår! Vi håper alle har hatt en fin juleferie. Pga. smittesituasjonen må vi dessverre starte året på en litt annen måte enn vi hadde håpet på.   

Det ble den 31.12.2020 innført nye lokale forskrifter og søndag 03.01.2021 ble det også innført nye nasjonale smitteverntiltak. 

Ett av de nye tiltakspunktene har følgende ordlyd: 

Alle organiserte fritidsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/kohorter. 

På bakgrunn av dette utgår all ordinær undervisning (fysisk oppmøte) fram til 18. januar. Alle elever/foresatte vil imidlertid bli kontaktet av lærer med tilbud om alternativ undervisning og hjemmeoppgaver i denne perioden. 

 
Oppstart januar 2021 -
Individuell undervisning i musikk: Tirsdag 5. januar, UKE 1
Gruppeundervisning: Mandag 11.januar, UKE 2

Vi sees neste år! 

Ensemblet består av tre elever på kornett og trombone, og vi vil veldig gjerne ha med flere.
Hvis du er i alderen 12 - 15 år, spiller et messinginstrument og har lyst til å spille sammen med andre i en liten gruppe, så er kanskje «The Spicy Brass» noe for deg!

Vi øver på kulturskolen hver tirsdag kl 1700 - 1800.

Les mer om messingensemble her
Har du ytterligere spørsmål angående dette tilbudet så er det bare å ta kontakt med kulturskolen, enten på mail paal.nielsen@sola.kommune.no eller tlf: 51 65 34 66.
Påmelding: www.speedadmin.dk

 

Vi har ledige plasser på instrumentalundervisning i tverrfløyte. 
Les mer om instrumentet og undervisningen her

Søk om plass ved å trykke her.
Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon eller lurer på noe!  

​​​​

I uke 41 er det høstferie på kulturskolen, og ingen undervisning. Vi ønsker alle våre elever en riktig god høstferie, og velkommen tilbake neste uke. 

Vi ønsker alle våre elever, og spesielt dere som er nye hjertelig velkommen til et nytt kulturskoleår! 

Elever på individuell musikkundervisning starter opp i uke 34, mens elever på gruppeaktiviteter i musikk (orkester, kor, messingensemble og band) starter opp i uke 35.

Teater, dans og visuell kunst starter også opp i uke 35.

 Du vil motta informasjon fra din lærer om oppmøtetidspunkt og hvor undervisningen foregår. 

    Kulturskolen ønsker alle våre elever en riktig god sommer! Vi gleder oss til å ønske nye og gamle elever velkommen til et nytt skoleår i august. Oppstart for instrumentalundervisning blir i uke 34, mens gruppeundervisning starter opp i uke 35.

     Fra høsten 2020 har vi gleden av å tilby dansetimer i hip hop som et nytt dansetilbud for skoleåret 2020/2021 med dansepedagog Stine Lyngås. Stine har lang erfaring innen hip hop, og gleder seg til å inspirere og videreformidle denne stilen til elever på Sola kulturskole.

    Det er ikke for sent å søke elevplass på kulturskolen for høsten 2020! Jo tidligere du søker, større sjanse har du for å få plass på det tilbudet du ønsker!🌟 Minner også om at alle elever som ønsker å beholde plassen sin på kulturskolen eller ventelisten må huske å re-registrere seg innen 1. juni. Trykk her for å søke plass eller re-registrere.