Aktiviteter i Jubileumsuken

I uke 42, 16.-20. oktober, markeres kulturskolens 50 års-jubileum ved å tilby  elevene i kulturskolen en rekke spennende aktiviteter.
Det er tilbud innen alle fagområdene, og vi håper og tror at alle elever vil finne noe de har lyst til å delta på.

Det er ingen vanlig undervisning 16.-20. oktober, med unntak av noe  gruppeundervisning som vil gå som normalt. Gruppene som skal ha vanlig undervisning får beskjed om dette.

Stor variasjon i aktivitetene

Elevene får anledning til å delta på et stort spenn av aktiviteter innen alle kulturskolens fagområder. Noen aktiviteter er et tilbud til alle elever, mens andre aktiviteter er et samarbeid mellom lærere som underviser i ulike fag. Elevene har anledning til å prøve nye fag, men også få en annen form for undervisning i sitt fag. 

Oversikt over alle aktivitetene finner du i Jubileumsbrosjyren (pdf) (PDF, 783 kB)

Jubelforestilling åpen for publikum

Fredag 2o. oktober kl. 18.00 avsluttes Jubileumsuken med en flott forestilling der elevene får vist hva de har jobbet med denne uken. Forestillingen er i Hovedsalen i  Sola Kulturhus.
Billetter til forestillingen må kjøpes via Sola kulturhus www.solakulturhus.no

Påmelding

I brosjyren finner dere en oversikt over aktivitetene. Elevene kan melde seg på flere aktiviteter. Beskjed vil bli sendt med en oversikt over hvilke aktiviteter eleven får plass på. 

Påmelding må skje innen mandag 11. september via påmeldingskjemaet PÅMELDINGSSKJEMA JUBILEUMSUKE som du også får tilgang til via denne QR koden: 

Bildet viser QR koden du skal bruke for å melde deg på. - Klikk for stort bildePåmelding til Jubileumsuken uke 42