Nettsidene våre har fått nytt design

Vi har gitt nettsidene våre et skikkelig ansiktsløft. 

I praksis betyr det at vi legger et splitter nytt design oppå eksisterende innhold. Derfor vil du antakelig kjenne igjen både innhold og struktur når du begynner å bevege deg rundt på nettstedet. Arbeidet med å videreutvikle innhold, språk, struktur og brukervennlighet, er en kontinuerlig jobb som gjøres i samarbeid med nettredaktører og de som har faglig ansvar i kommunens virksomheter. Det nye designet har vi laget sammen med vår leverandør, ACOS CMS.   

Hvorfor ny drakt nå?

Vi får nytt design først og fremst for å oppfylle kravene til universell utforming. Kravene til universell utforming innen IKT har blitt skjerpet for offentlige virksomheter. Universell utforming av nettsider handler om at alle, uavhengig av funksjonsevne, skal kunne bruke nettstedet og få med seg informasjonen som er der.

Nettsidene vi har hatt fram til nå, ble lansert i 2016 da det var helt andre krav til universell utforming. 

I tillegg til at de nye nettsidene oppfyller flere krav til universell utforming, håper vi at du får en bedre opplevelse når du besøker oss. Nettsidene har blitt moderne og mer innbydende ved bruk av bilder og kommunens visuelle profil, i mye større grad enn før. 

Ikke alt er på plass enda

Det skal være enkelt for deg å finne informasjonen du leter etter. I en periode etter lanseringen kan det være feil som må rettes og ting som ikke ser ut helt som de skal. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre innhold.

Vi håper du blir fornøyd. Ser du feil eller noe annet vi kan forbedre? Da setter vi pris på din tilbakemelding. 


Du kan også gi tilbakemelding via funksjonen «fant du det lette etter» som du finner nederst på nesten alle sidene våre.

Dronefoto av sjø og svaberg ved Vigdel. - Klikk for stort bilde